Keith Richards (72) waagt zijn kans als programmaplanner voor de televisie. Onder de titel "Lost weekend" zal de gitarist van de Rolling Stones vanaf vrijdag drie dagen lang het avond- en nachtprogramma op de televisiezender BBC4 bepalen. Richards zelf zal tussen de programma's door in interviews te zien zijn. "Niemand heeft tot nog toe een televisiezender overgenomen. Eens kijken hoe dat loopt", zei Richards.

De Engelse gitarist heeft onder andere onuitgegeven archiefmateriaal van de Rolling Stones uitgekozen en een "director's cut" van zijn biografie "The Origin of the Species". Het programma is van vrijdag tot zaterdag dagelijks van 19.00 uur (20.00 uur Belgische tijd) tot 4.00 uur (5.00 uur) 's ochtends te zien. (Belga)

Keith Richards (72) waagt zijn kans als programmaplanner voor de televisie. Onder de titel "Lost weekend" zal de gitarist van de Rolling Stones vanaf vrijdag drie dagen lang het avond- en nachtprogramma op de televisiezender BBC4 bepalen. Richards zelf zal tussen de programma's door in interviews te zien zijn. "Niemand heeft tot nog toe een televisiezender overgenomen. Eens kijken hoe dat loopt", zei Richards.De Engelse gitarist heeft onder andere onuitgegeven archiefmateriaal van de Rolling Stones uitgekozen en een "director's cut" van zijn biografie "The Origin of the Species". Het programma is van vrijdag tot zaterdag dagelijks van 19.00 uur (20.00 uur Belgische tijd) tot 4.00 uur (5.00 uur) 's ochtends te zien. (Belga)