Na vijfendertig jaar afwezigheid op de bühne maakt Kate Bush over een week haar retour met een reeks concerten in de Hammersmith Apollo in Londen. In een brief op haar website vraagt ze haar fans om de intieme sfeer van de theaterzaal niet te verstoren met het nemen van foto's of het filmen van het optreden.

'Ik wil heel graag contact met het publiek, niet met iPhones, iPads of camera's', klinkt het in de mededeling. 'We kozen speciaal voor een intieme setting, geen groot stadion, en ik wil dat we deze belevenis samen kunnen delen.' (AB)

Na vijfendertig jaar afwezigheid op de bühne maakt Kate Bush over een week haar retour met een reeks concerten in de Hammersmith Apollo in Londen. In een brief op haar website vraagt ze haar fans om de intieme sfeer van de theaterzaal niet te verstoren met het nemen van foto's of het filmen van het optreden.'Ik wil heel graag contact met het publiek, niet met iPhones, iPads of camera's', klinkt het in de mededeling. 'We kozen speciaal voor een intieme setting, geen groot stadion, en ik wil dat we deze belevenis samen kunnen delen.' (AB)