Op die manier vult organisator Herman Schuerman zijn affiche met mondjesmaat aan. Eerder deze week bevestigde hij ook al de komst van Hozier, Ben Howard en Royal Blood.

Kasabian moet het slotfeest van Muse inleiden, terwijl Damian "Jr. Gong" Marley en Noel Gallagher's High Flying Birds respectievelijk op vrijdag 26 juni en zaterdag 27 juni staan ingepland

Tickets voor Rock Werchter 2015 zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Dagtickets voor donderdag 25 juni zijn uitverkocht. (JB)

Op die manier vult organisator Herman Schuerman zijn affiche met mondjesmaat aan. Eerder deze week bevestigde hij ook al de komst van Hozier, Ben Howard en Royal Blood. Kasabian moet het slotfeest van Muse inleiden, terwijl Damian "Jr. Gong" Marley en Noel Gallagher's High Flying Birds respectievelijk op vrijdag 26 juni en zaterdag 27 juni staan ingeplandTickets voor Rock Werchter 2015 zijn verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Dagtickets voor donderdag 25 juni zijn uitverkocht. (JB)