Dit jaar verhuist het Londens Hard Rock Calling festival van Hyde Park naar het Queen Elizabeth Olympic Park. Het zal de eerste keer zijn sinds de Olympische Spelen vorig jaar dat er daar nog eens show plaatsvindt.

Zowel Kasabian als Bruce Springsteen & The E Street Band zullen er optreden, respectievelijk op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Naast Kasabian staan op 29 juni ook Paul Weller, Miles Kane, The Cribs, Klaxons, Kodaline en Tribes op het podium. Bruce Springsteen zal op 30 juni met de artiesten van Black Crowes en Alabama Shakes in de backstage zitten.

Stekker uit
Vorig jaar was Bruce Springsteen & The E Street Band ook te zien op het Hard Rock Calling festival. Toen haalden ze de wereldpers omdat de organisatie hun bisnummer met Sir Paul McCartney abrupt stopte, ze sloten de elektriciteit af.

"Het was al laat", zegt Hamish Dodds, CEO van het festival. "We hadden een geluidsverbod, dus we konden niet anders. Maar deze zomer geven we Bruce en zijn band de kans om af te maken waarmee ze begonnen waren en opnieuw geschiedenis te schrijven." (CM)

Tickets zijn te koop via deze site.

Bruce Springsteen en Paul McCartney op Hard Rock Calling vorig jaar. Op 12 minuten 18 seconden wordt de stroom afgesloten, later wordt de volumeknop lichtjes opnieuw opgengedraaid.

Kasabian - Fire

Dit jaar verhuist het Londens Hard Rock Calling festival van Hyde Park naar het Queen Elizabeth Olympic Park. Het zal de eerste keer zijn sinds de Olympische Spelen vorig jaar dat er daar nog eens show plaatsvindt. Zowel Kasabian als Bruce Springsteen & The E Street Band zullen er optreden, respectievelijk op zaterdag 29 en zondag 30 juni. Naast Kasabian staan op 29 juni ook Paul Weller, Miles Kane, The Cribs, Klaxons, Kodaline en Tribes op het podium. Bruce Springsteen zal op 30 juni met de artiesten van Black Crowes en Alabama Shakes in de backstage zitten. Stekker uit Vorig jaar was Bruce Springsteen & The E Street Band ook te zien op het Hard Rock Calling festival. Toen haalden ze de wereldpers omdat de organisatie hun bisnummer met Sir Paul McCartney abrupt stopte, ze sloten de elektriciteit af. "Het was al laat", zegt Hamish Dodds, CEO van het festival. "We hadden een geluidsverbod, dus we konden niet anders. Maar deze zomer geven we Bruce en zijn band de kans om af te maken waarmee ze begonnen waren en opnieuw geschiedenis te schrijven." (CM) Tickets zijn te koop via deze site. Bruce Springsteen en Paul McCartney op Hard Rock Calling vorig jaar. Op 12 minuten 18 seconden wordt de stroom afgesloten, later wordt de volumeknop lichtjes opnieuw opgengedraaid. Kasabian - Fire