Er hangt Kanye West geen straf boven het hoofd nadat hij klappen uitdeelde aan een jongeman in Beverly Hills. De openbare aanklager bereikte in samenspraak met West en de 18-jarige een overeenkomst, omdat er geen significante verwondingen konden vastgesteld worden.

De jongen zou een racistische opmerking gemaakt hebben tijdens een discussie met Kim Kardashian, de toekomstige van West. De rapper werd na het incident niet opgepakt en hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele vervolging. Zijn advocaat Blair Berk wenste geen verklaringen af te leggen. (AB)

Er hangt Kanye West geen straf boven het hoofd nadat hij klappen uitdeelde aan een jongeman in Beverly Hills. De openbare aanklager bereikte in samenspraak met West en de 18-jarige een overeenkomst, omdat er geen significante verwondingen konden vastgesteld worden.De jongen zou een racistische opmerking gemaakt hebben tijdens een discussie met Kim Kardashian, de toekomstige van West. De rapper werd na het incident niet opgepakt en hoeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele vervolging. Zijn advocaat Blair Berk wenste geen verklaringen af te leggen. (AB)