Begin april bracht Kanye West zijn nieuwe song 'Theraflu' uit. Rond de titel ontstond heel wat commotie. Vooral het farmaceutisch bedrijf Theraflu kon er niet mee lachen.

In de track neem West zijn 'haters' op de korrel met volgende rhyme: "Way too cold, I promise you'll need some Theraflu." Theraflu is een middeltje dat de last bij koorts en verkoudheid verlicht. De medicijnontwikkelaar Theraflu liet verstaan dat het niet opgezet was met de manier waarop West omspringt met het imago van het bedrijf.

Kanye West heeft nu op zijn website aangekondigd dat hij de titel verandert naar 'Way Too Cold', "uit artistieke overwegingen", maar het zou niet de eerste keer zijn dat de rapper opzettelijk voor controverse zorgde.

Begin april bracht Kanye West zijn nieuwe song 'Theraflu' uit. Rond de titel ontstond heel wat commotie. Vooral het farmaceutisch bedrijf Theraflu kon er niet mee lachen. In de track neem West zijn 'haters' op de korrel met volgende rhyme: "Way too cold, I promise you'll need some Theraflu." Theraflu is een middeltje dat de last bij koorts en verkoudheid verlicht. De medicijnontwikkelaar Theraflu liet verstaan dat het niet opgezet was met de manier waarop West omspringt met het imago van het bedrijf.Kanye West heeft nu op zijn website aangekondigd dat hij de titel verandert naar 'Way Too Cold', "uit artistieke overwegingen", maar het zou niet de eerste keer zijn dat de rapper opzettelijk voor controverse zorgde.