'De kinderen zijn de toekomst. En ik wil een betere toekomst voor mijn kinderen.' Het zijn slechts een handvol woorden uit de grote litanie die Kanye West afstak tijdens de MTV Video Music Awards, om uiteindelijk tot dé uitsmijter van de dag te komen: de zelfverklaarde god stelt zich kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020.

Met West, koning van de onbezonnen citaten, kan je van alles verwachten, maar deze aankondiging had (waarschijnlijk) niemand zien aankomen. De hiphopper kan alvast op één stem rekenen: die van Miley Cyrus. Bekijk hier de volledige speech.

'De kinderen zijn de toekomst. En ik wil een betere toekomst voor mijn kinderen.' Het zijn slechts een handvol woorden uit de grote litanie die Kanye West afstak tijdens de MTV Video Music Awards, om uiteindelijk tot dé uitsmijter van de dag te komen: de zelfverklaarde god stelt zich kandidaat voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020. Met West, koning van de onbezonnen citaten, kan je van alles verwachten, maar deze aankondiging had (waarschijnlijk) niemand zien aankomen. De hiphopper kan alvast op één stem rekenen: die van Miley Cyrus. Bekijk hier de volledige speech.