Kanye West-fanaten aller lande reppen zich op donderdag 11 februari best naar Kinepolis. De Amerikaanse rapper zal via een livestream in de bioscoopzalen zijn zevende album 'Waves' en nieuwe modecollectie 'Yeezy Season 3 collection' voorstellen. Die datum is niet bepaald willekeurig, Kanye koos de aftrap van de New York Fashion Week als lanceringsdatum van zijn nieuwe creaties. 'Waves' is de opvolger van Kanye's album 'Yeezus'.

'Met respect voor Q-Tip, Puff, Hov, Lauren, Pharcyde, Mary, Stevie, Michael, Hendrix, James, Pete Rock, Pac, Marvin: dit nieuwe album is één van de beste albums aller tijden', verkondigde de artiest eerder al via Twitter. Nadien corrigeerde hij zijn uitspraak met de nodige nuance en bescheidenheid: 'Niet het beste, gewoon een van de beste.'

(JL)

Kanye West-fanaten aller lande reppen zich op donderdag 11 februari best naar Kinepolis. De Amerikaanse rapper zal via een livestream in de bioscoopzalen zijn zevende album 'Waves' en nieuwe modecollectie 'Yeezy Season 3 collection' voorstellen. Die datum is niet bepaald willekeurig, Kanye koos de aftrap van de New York Fashion Week als lanceringsdatum van zijn nieuwe creaties. 'Waves' is de opvolger van Kanye's album 'Yeezus'.'Met respect voor Q-Tip, Puff, Hov, Lauren, Pharcyde, Mary, Stevie, Michael, Hendrix, James, Pete Rock, Pac, Marvin: dit nieuwe album is één van de beste albums aller tijden', verkondigde de artiest eerder al via Twitter. Nadien corrigeerde hij zijn uitspraak met de nodige nuance en bescheidenheid: 'Niet het beste, gewoon een van de beste.' (JL)