Eerder deze maand stelde Kanye West het nummer voor op de Amerikaanse radiozender Real 92.3, maar nu is de song dus ook officieel verkrijgbaar. In een interview maakte West bekend dat er een ook 12 tot 15 minuten lange versie op de planning staat. Op de nieuwe versie zal elke artiest van het label voorkomen.

Compilatiealbum zonder Kid Cudi

Cruel Winter wordt de opvolger van Cruel Summer: het verzamelalbum dat G.O.O.D. Music in semptember 2012 uitbracht. Kid Cudi, die wel meewerkte aan het eerste compilatiealbum en The Life of Pablo van Kanye West, zal niet te horen zijn op de opvolger. Nadat Champions werd voorgesteld op Real 92.3 ontkende de rapper op Twitter alle betrokkenheid. 'Ik breng hulde aan mijn G.O.O.D. familie, maar het is tijd om mijn eigen bewind te starten; gebaseerd op mijn eigen ideeën en artistieke morele codes'

Vier maanden geleden lanceerde West zijn zevende studioalbum The Life Of Pablo en nog geen twee weken na de release kondigde hij al een nieuw album aan. Wanneer Cruel Winter verschijnt, is nog niet bekend. (EL)

Eerder deze maand stelde Kanye West het nummer voor op de Amerikaanse radiozender Real 92.3, maar nu is de song dus ook officieel verkrijgbaar. In een interview maakte West bekend dat er een ook 12 tot 15 minuten lange versie op de planning staat. Op de nieuwe versie zal elke artiest van het label voorkomen. Cruel Winter wordt de opvolger van Cruel Summer: het verzamelalbum dat G.O.O.D. Music in semptember 2012 uitbracht. Kid Cudi, die wel meewerkte aan het eerste compilatiealbum en The Life of Pablo van Kanye West, zal niet te horen zijn op de opvolger. Nadat Champions werd voorgesteld op Real 92.3 ontkende de rapper op Twitter alle betrokkenheid. 'Ik breng hulde aan mijn G.O.O.D. familie, maar het is tijd om mijn eigen bewind te starten; gebaseerd op mijn eigen ideeën en artistieke morele codes'Vier maanden geleden lanceerde West zijn zevende studioalbum The Life Of Pablo en nog geen twee weken na de release kondigde hij al een nieuw album aan. Wanneer Cruel Winter verschijnt, is nog niet bekend. (EL)