Justin Vernon is niet vies van hiphop. In 2010 werkte hij nog samen met Kanye West op diens plaat 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy'. Nu doet hij het opnieuw met een rapper, zij het met de minder bekende Astronautalis.

Vernon nam samen met Sean Carey, drummer bij Bon Iver, en Ryan Olson, oprichter van Gayngs, in een weekend acht composities op. Op die muziek rapte Astronautalis freestyle. Het collectief heeft nog geen naam, maar de muziek zou snel worden uitgebracht.

Meerdere projecten Justin Vernon stapelt de muzikale projecten op. Bon Iver is tot nog toe natuurlijk zijn bekendste en succesvolste band, maar daarnaast bracht hij ook albums uit met de groepen Gayngs en Volcano Choir, alsook een live-elpee met jazz-ensemble Eau Claire Memorial Jazz I Ensemble. Vorig jaar liet hij zich ook opmerken door een nummer met James Blake.

Justin Vernon is niet vies van hiphop. In 2010 werkte hij nog samen met Kanye West op diens plaat 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy'. Nu doet hij het opnieuw met een rapper, zij het met de minder bekende Astronautalis. Vernon nam samen met Sean Carey, drummer bij Bon Iver, en Ryan Olson, oprichter van Gayngs, in een weekend acht composities op. Op die muziek rapte Astronautalis freestyle. Het collectief heeft nog geen naam, maar de muziek zou snel worden uitgebracht. Meerdere projecten Justin Vernon stapelt de muzikale projecten op. Bon Iver is tot nog toe natuurlijk zijn bekendste en succesvolste band, maar daarnaast bracht hij ook albums uit met de groepen Gayngs en Volcano Choir, alsook een live-elpee met jazz-ensemble Eau Claire Memorial Jazz I Ensemble. Vorig jaar liet hij zich ook opmerken door een nummer met James Blake.