De Amerikaanse popster zal optreden aan de vooravond van de Super Bowl, tijdens de 'Directv super Saturday night' op 2 februari in New Orleans. Dat meldt de redactie.be.

Het evenement kan enkel op uitnodiging worden bijgewoond en dient als opwarmer van de Super Bowl, het grootste sportevenement in de Verenigde Staten.

Timberlake bracht recent zijn nieuw nummer 'Suit & tie' uit als voorsmaakje van zijn nieuw album 'The 20/20 experience' dat later dit jaar uitkomt. Het is het eerste album sinds 2006, toen hij besloot om zich meer op zijn filmcarrière te focussen.

In 2004 zorgde Timberlake nog voor een schandaal op de Super Bowl toen hij tijdens zijn optreden met Janet Jackson al dan niet per ongeluk haar borst ontblootte. Dit jaar mag Beyoncé optreden tijdens de pauze van de Super Bowl. (RDM)

De Amerikaanse popster zal optreden aan de vooravond van de Super Bowl, tijdens de 'Directv super Saturday night' op 2 februari in New Orleans. Dat meldt de redactie.be.Het evenement kan enkel op uitnodiging worden bijgewoond en dient als opwarmer van de Super Bowl, het grootste sportevenement in de Verenigde Staten. Timberlake bracht recent zijn nieuw nummer 'Suit & tie' uit als voorsmaakje van zijn nieuw album 'The 20/20 experience' dat later dit jaar uitkomt. Het is het eerste album sinds 2006, toen hij besloot om zich meer op zijn filmcarrière te focussen. In 2004 zorgde Timberlake nog voor een schandaal op de Super Bowl toen hij tijdens zijn optreden met Janet Jackson al dan niet per ongeluk haar borst ontblootte. Dit jaar mag Beyoncé optreden tijdens de pauze van de Super Bowl. (RDM)