Op maandag maakte Justin Timberlake bekend dat hij opnieuw op tournee gaat doorheen Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Australië. Op 1 mei van volgend jaar doet Justin Timberlake België aan. De Grammy en Emmy Award-winnaar maakte in 2013 zijn comeback met de release van 'The 20/20 Experience', met hits als 'Suit & Tie' en 'Mirrors'. Al meer dan 3,5 miljoen exemplaren gingen over de toonbanken overal ter wereld. Vandaag verschijnt ook het tweede deel van zijn 'The 20/20 Experience'. De eerste single uit dit album 'Take Back The Night' is nu al aan een opmars bezig.

Op 31 oktober trapt Justin Timberlake zijn gloednieuwe wereldtournee af, vanaf 30 maart arriveert hij met zijn gevolg in Europa. Tickets voor het concert zijn te koop vanaf zaterdag 5 oktober om 10 uur. Wie de wereldster aan het werk zal willen zien, zal zich hoogst waarschijnlijk moeten haasten. (AB)

Op maandag maakte Justin Timberlake bekend dat hij opnieuw op tournee gaat doorheen Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Australië. Op 1 mei van volgend jaar doet Justin Timberlake België aan. De Grammy en Emmy Award-winnaar maakte in 2013 zijn comeback met de release van 'The 20/20 Experience', met hits als 'Suit & Tie' en 'Mirrors'. Al meer dan 3,5 miljoen exemplaren gingen over de toonbanken overal ter wereld. Vandaag verschijnt ook het tweede deel van zijn 'The 20/20 Experience'. De eerste single uit dit album 'Take Back The Night' is nu al aan een opmars bezig.Op 31 oktober trapt Justin Timberlake zijn gloednieuwe wereldtournee af, vanaf 30 maart arriveert hij met zijn gevolg in Europa. Tickets voor het concert zijn te koop vanaf zaterdag 5 oktober om 10 uur. Wie de wereldster aan het werk zal willen zien, zal zich hoogst waarschijnlijk moeten haasten. (AB)