Amerikaans muzikant Josh Homme, frontman van Queens of The Stone Age en superformatie Them Crooked Vultures, zamelt met zijn organisatie The Sweet Stuff Foundation geld in om de families van de slachtoffers van het drama in Parijs te steunen.

Josh Homme is medeoprichter van Eagles of Death Metal, de rockgroep die afgelopen vrijdag in de Bataclan speelde toen de terroristen het vuur openden op het publiek. In de concertzaal vielen 89 doden, waaronder een crewlid van de groep. Josh Homme was op het moment van de feiten niet mee op tour. Woensdag plaatste Eagles of Death Metal een statement online: 'We zijn trots om samen te staan met onze nieuwe familie, verenigd door een gemeenschappelijk doel van liefde en medeleven.'

De donaties die dit jaar nog binnenkomen bij The Sweet Stuff Foundation gaan integraal naar de nabestaanden van de slachtoffers, meldt het Twitteraccount van de stichting: 'Nu is het de tijd om te helpen. Doneer alstublieft.'

Volgens de website van de organisatie zijn er 'belangrijke dingen die over het hoofd gezien worden' bij de hulp aan de nabestaanden zoals 'transport naar medische hulp, bijstand in kinderopvang en speciale laatste wensen die de verzekering niet dekt.' Wie meer dan 100 dollar stort, krijgt een exclusief 'I Give'-shirt.

Amerikaans muzikant Josh Homme, frontman van Queens of The Stone Age en superformatie Them Crooked Vultures, zamelt met zijn organisatie The Sweet Stuff Foundation geld in om de families van de slachtoffers van het drama in Parijs te steunen. Josh Homme is medeoprichter van Eagles of Death Metal, de rockgroep die afgelopen vrijdag in de Bataclan speelde toen de terroristen het vuur openden op het publiek. In de concertzaal vielen 89 doden, waaronder een crewlid van de groep. Josh Homme was op het moment van de feiten niet mee op tour. Woensdag plaatste Eagles of Death Metal een statement online: 'We zijn trots om samen te staan met onze nieuwe familie, verenigd door een gemeenschappelijk doel van liefde en medeleven.'De donaties die dit jaar nog binnenkomen bij The Sweet Stuff Foundation gaan integraal naar de nabestaanden van de slachtoffers, meldt het Twitteraccount van de stichting: 'Nu is het de tijd om te helpen. Doneer alstublieft.' Volgens de website van de organisatie zijn er 'belangrijke dingen die over het hoofd gezien worden' bij de hulp aan de nabestaanden zoals 'transport naar medische hulp, bijstand in kinderopvang en speciale laatste wensen die de verzekering niet dekt.' Wie meer dan 100 dollar stort, krijgt een exclusief 'I Give'-shirt.