Tijdens een optreden van 'Queens of the Stone Age' in Florida klom een fan op het podium, tot groot ongenoegen van zanger Josh Homme.

Op het moment van het 'voorval' speelde de band het nummer 'The Vampyre or Time and Memory'. Plots klom een (dronken) fan op het podium. Homme kon hier niet echt om lachen en besloot de fan dan maar eigenhandig terug in het publiek te duwen. Hij kon het dan ook niet laten om hem publiekelijk een 'fucking douchebag' te noemen. Die fan zal zich dit concert ongetwijfeld nog lang herinneren, al weten we niet zeker of het 'happy' herinneringen zullen zijn.

Bekijk het filmpje van het voorval hier:

(LVR)

Tijdens een optreden van 'Queens of the Stone Age' in Florida klom een fan op het podium, tot groot ongenoegen van zanger Josh Homme. Op het moment van het 'voorval' speelde de band het nummer 'The Vampyre or Time and Memory'. Plots klom een (dronken) fan op het podium. Homme kon hier niet echt om lachen en besloot de fan dan maar eigenhandig terug in het publiek te duwen. Hij kon het dan ook niet laten om hem publiekelijk een 'fucking douchebag' te noemen. Die fan zal zich dit concert ongetwijfeld nog lang herinneren, al weten we niet zeker of het 'happy' herinneringen zullen zijn. Bekijk het filmpje van het voorval hier:(LVR)