Tieneridool Justin Bieber heeft het verkorven bij heel wat ouders van jonge meisjes. Voor zijn concert in de Londense O2 Arena kwam de Canadees bijna twee uur later dan gepland opdagen. Toen Bieber uiteindelijk pas om 22.20 uur het podium betrad, krioelde het aan de ingangspoorten van boze en ongeruste ouders die hun tieners, vooral meisjes, stonden op te wachten.

Met de schooldag - daags nadien - in het achterhoofd, werden heel wat 16-jarigen tot hun grote ongenoegen verzocht om meteen de zaal te verlaten en mee huiswaarts te keren. En dat nog vóór ze een glimp van hun idool konden opvangen. De anderen trakteerden de 19-jarige zanger op een fluitconcert en flink boe-geroep alvorens alsnog overstag te gaan.

Het is niet de eerste keer dat de Bieber zijn jonge fans op zich laat wachten. In Nottingham, twee dagen eerder, liet hij ze ook al een tijdje in de kou staan. Foei Justin. (DB)

Tieneridool Justin Bieber heeft het verkorven bij heel wat ouders van jonge meisjes. Voor zijn concert in de Londense O2 Arena kwam de Canadees bijna twee uur later dan gepland opdagen. Toen Bieber uiteindelijk pas om 22.20 uur het podium betrad, krioelde het aan de ingangspoorten van boze en ongeruste ouders die hun tieners, vooral meisjes, stonden op te wachten. Met de schooldag - daags nadien - in het achterhoofd, werden heel wat 16-jarigen tot hun grote ongenoegen verzocht om meteen de zaal te verlaten en mee huiswaarts te keren. En dat nog vóór ze een glimp van hun idool konden opvangen. De anderen trakteerden de 19-jarige zanger op een fluitconcert en flink boe-geroep alvorens alsnog overstag te gaan.Het is niet de eerste keer dat de Bieber zijn jonge fans op zich laat wachten. In Nottingham, twee dagen eerder, liet hij ze ook al een tijdje in de kou staan. Foei Justin. (DB)