De voorbije dagen dropte 10 Days Off een voor een de namen van eerste tien artiesten op zijn affiche. De opvallendste namen zijn de Spaanse houseproducer John Talabot, die brokken maakt met zijn debuut 'fIN', en Len Faki, die al negen jaar een belangrijke rol speelt in de Berlijnse technoscene.

De andere acht namen zijn de Britse beatbricoleur Lapalux, het veelzijdige duo Africa Hitech, Pachanga Boys, Salva, DJ Koze, Matthias Tanzmann, LindstrØm en The Time and Space Machine.

Het is de achttiende editie van 10 Days Off. Het festival vindt plaats in de Gentse Vooruit van 13 tot en met 23 juli, tijdens de Gentse Feesten. Early Membercards zijn vanaf nu te koop op de website. Voor 75 euro heb je een tiendagenpas en een speciaal ontworpen koptelefoon van 10 Days Off.

De voorbije dagen dropte 10 Days Off een voor een de namen van eerste tien artiesten op zijn affiche. De opvallendste namen zijn de Spaanse houseproducer John Talabot, die brokken maakt met zijn debuut 'fIN', en Len Faki, die al negen jaar een belangrijke rol speelt in de Berlijnse technoscene. De andere acht namen zijn de Britse beatbricoleur Lapalux, het veelzijdige duo Africa Hitech, Pachanga Boys, Salva, DJ Koze, Matthias Tanzmann, LindstrØm en The Time and Space Machine. Het is de achttiende editie van 10 Days Off. Het festival vindt plaats in de Gentse Vooruit van 13 tot en met 23 juli, tijdens de Gentse Feesten. Early Membercards zijn vanaf nu te koop op de website. Voor 75 euro heb je een tiendagenpas en een speciaal ontworpen koptelefoon van 10 Days Off.