Onze man op de wei van Werchter, Michael Ilegems, sprak met de fijnbesnorde frontman van Eagles of Death Metal Jesse Hughes.

'Dit is één van de fijnste festivals in heel Europa,' zei hij in de backstage. 'Ik hou van België, man. Eagles of Death Metal is op een bepaalde manier ook een Belgische band. Timmy (Tim Vanhamel, nvdr.) was onze eerste gitarist, weet je wel. Hij heeft me godverdomme leren zeggen.'

Hughes denkt overigens dat godverdomme Nederlands is voor 'awesome' - geweldig.

Veel lucider is zijn kennis van het Vlaamse medialandschap. 'Knack Focus is het enige blad dat ik zou lezen mocht ik Vlaams kunnen,' zei hij.

Onze man op de wei van Werchter, Michael Ilegems, sprak met de fijnbesnorde frontman van Eagles of Death Metal Jesse Hughes. 'Dit is één van de fijnste festivals in heel Europa,' zei hij in de backstage. 'Ik hou van België, man. Eagles of Death Metal is op een bepaalde manier ook een Belgische band. Timmy (Tim Vanhamel, nvdr.) was onze eerste gitarist, weet je wel. Hij heeft me godverdomme leren zeggen.'Hughes denkt overigens dat godverdomme Nederlands is voor 'awesome' - geweldig. Veel lucider is zijn kennis van het Vlaamse medialandschap. 'Knack Focus is het enige blad dat ik zou lezen mocht ik Vlaams kunnen,' zei hij.