Jay-Z plaatste het nummer op zijn website met de titel Glory featuring B.I.C. (wat staat voor Blue Ivy Carter, de naam van zijn dochter). Helemaal op het einde huilt de pasgeboren baby op de achtergrond wanneer de rapper het heeft over haar "The most beautiful-est thing in the world".

In de bijzonder openhartige tekst vertelt Jay-Z verder nog hoe hij vroeger al een baby verloor en de angsten die hij nu uitstond om ook Blue Ivy te verliezen: "Last time the miscarriage was so tragic / We was afraid you'd dissapear / But nagh, baby, you're magic". Of hij het hier over een eerdere miskraam van Beyoncé heeft of over een oud verlies met een vroegere vriendin is niet helemaal duidelijk.

Ook heeft de koning van de hedendaagse rappers het nog over het alcoholprobleem van zijn overleden vader ("Your grandpop died of nigga failure / Then he died of liver failure / God damn, I can't deliver failure") en geeft hij nog prijs dat de baby in Parijs werd verwekt voor mama Beyoncé terug aan het werk moest: "You don't know yet what swag is / But you was made in Paris / And mama woke up the next day and shot her album package". (TG)

Beluister het volledige nummer "Glory":

Jay-Z plaatste het nummer op zijn website met de titel Glory featuring B.I.C. (wat staat voor Blue Ivy Carter, de naam van zijn dochter). Helemaal op het einde huilt de pasgeboren baby op de achtergrond wanneer de rapper het heeft over haar "The most beautiful-est thing in the world". In de bijzonder openhartige tekst vertelt Jay-Z verder nog hoe hij vroeger al een baby verloor en de angsten die hij nu uitstond om ook Blue Ivy te verliezen: "Last time the miscarriage was so tragic / We was afraid you'd dissapear / But nagh, baby, you're magic". Of hij het hier over een eerdere miskraam van Beyoncé heeft of over een oud verlies met een vroegere vriendin is niet helemaal duidelijk. Ook heeft de koning van de hedendaagse rappers het nog over het alcoholprobleem van zijn overleden vader ("Your grandpop died of nigga failure / Then he died of liver failure / God damn, I can't deliver failure") en geeft hij nog prijs dat de baby in Parijs werd verwekt voor mama Beyoncé terug aan het werk moest: "You don't know yet what swag is / But you was made in Paris / And mama woke up the next day and shot her album package". (TG) Beluister het volledige nummer "Glory":