Met een audiokwaliteit die tot vier keer superieur is aan die van concurrenten als Spotify en Deezer, moet streamingservice Tidal ook de Belgische markt veroveren. De nieuwe muziekdienst wordt vandaag 30 maart gelanceerd door Jay-Z en werd al gepromoot door grote artiesten als Madonna, Rihanna, Beyoncé en Kanye West. Ze maken dit kenbaar via het turquoise vierkantje op hun Twitter-account.

Tidal onderscheidt zich door zijn muzikale aanbod in zogenaamde lossless HiFi-kwaliteit en zal vooral de veeleisende muziekfans bekoren. Zowel de aangeboden albums als de online radio's kunnen zonder reclameblokken online beluisterd worden tegen 19,99 euro per maand. Iets duurder, maar het genot is navenant. Een superieure hoofdtelefoon is hierbij geen overbodige luxe.

Wie de kat nog even uit de boom kijkt en wil ingaan op een gratis proefperiode van 30 dagen, kan dat via deze link. (DB)

Met een audiokwaliteit die tot vier keer superieur is aan die van concurrenten als Spotify en Deezer, moet streamingservice Tidal ook de Belgische markt veroveren. De nieuwe muziekdienst wordt vandaag 30 maart gelanceerd door Jay-Z en werd al gepromoot door grote artiesten als Madonna, Rihanna, Beyoncé en Kanye West. Ze maken dit kenbaar via het turquoise vierkantje op hun Twitter-account.Tidal onderscheidt zich door zijn muzikale aanbod in zogenaamde lossless HiFi-kwaliteit en zal vooral de veeleisende muziekfans bekoren. Zowel de aangeboden albums als de online radio's kunnen zonder reclameblokken online beluisterd worden tegen 19,99 euro per maand. Iets duurder, maar het genot is navenant. Een superieure hoofdtelefoon is hierbij geen overbodige luxe.Wie de kat nog even uit de boom kijkt en wil ingaan op een gratis proefperiode van 30 dagen, kan dat via deze link. (DB)