De beelden van de bewakingscamera lieten weinig aan de verbeelding over. Solange Knowles, het jongere zusje van Beyonce, ging op de vuist met haar schoonbroer Jay Z. De hotelmedewerker die de beelden verspreidde, heeft ondertussen al de bons gekregen.

In de persmededeling lieten ze weten dat 'na het verspreiden van de beelden heel wat speculaties de ronde deden. Maar het belangrijkste is dat we dit als familie achter ons hebben gelaten.' Bovendien hebben Jay Z en Solange volgens het statement hun verantwoordelijkheid erkend en hebben ze zich tegenover elkaar verontschuldigd. De rangen zijn dus opnieuw gesloten. (AB)

De beelden van de bewakingscamera lieten weinig aan de verbeelding over. Solange Knowles, het jongere zusje van Beyonce, ging op de vuist met haar schoonbroer Jay Z. De hotelmedewerker die de beelden verspreidde, heeft ondertussen al de bons gekregen.In de persmededeling lieten ze weten dat 'na het verspreiden van de beelden heel wat speculaties de ronde deden. Maar het belangrijkste is dat we dit als familie achter ons hebben gelaten.' Bovendien hebben Jay Z en Solange volgens het statement hun verantwoordelijkheid erkend en hebben ze zich tegenover elkaar verontschuldigd. De rangen zijn dus opnieuw gesloten. (AB)