Kunstenares Daniele Mastrion startte volgens NME op vrijdag met haar muurschildering op het kruispunt van Rivington en Ludlow, in New York, waar de foto van de albumcover genomen werd. Nu is daar een broodjesbar te vinden, in 1989 werd de plek ingenomen door een Lee's Sportswear winkel.

Het is niet de eerste keer dat deze plek het onderwerp is van een eerbetoon. In 2013 wilde een groepje fans het kruispunt de naam geven van de band. Maar het bestuur van New York had geen oren naar deze vraag. (AB)

Kunstenares Daniele Mastrion startte volgens NME op vrijdag met haar muurschildering op het kruispunt van Rivington en Ludlow, in New York, waar de foto van de albumcover genomen werd. Nu is daar een broodjesbar te vinden, in 1989 werd de plek ingenomen door een Lee's Sportswear winkel.Het is niet de eerste keer dat deze plek het onderwerp is van een eerbetoon. In 2013 wilde een groepje fans het kruispunt de naam geven van de band. Maar het bestuur van New York had geen oren naar deze vraag. (AB)