De soundtrack van de film Greenberg ligt sinds gisteren in de winkel. James Murphy schreef 12 van de 16 tracks, waarvan eentje als LCD Soundsystem. De 6 andere nummers zijn van onder andere Steve Miller Band en Duran Duran.

In Greenberg speelt Ben Stiller een loser die na een verblijf in de psychiatrie op het huis van zijn succesvolle broer gaat passen. De regisseur en tevens scenarist van Greenberg is Noah Baumbach, die met The Squid And The Whale prijzen binnenhaalde op o.a. Sundance en een Oscarnominatie in de wacht sleepte voor het goede script ervan.

De tracklist:

01. Jet Airliner - Steve Miller Band

02. People - James Murphy

03. Suburbia - Nite Jewel

04. Sleepy Baby - James Murphy

05. Thumbs - James Murphy

06. It Never Rains In Southern California - Albert Hammond

07. Plenty Of Time - James Murphy

08. Photographs - James Murphy

09. Gente - James Murphy

10. Strange - Galaxie 500

11. Oh You (Christmas Blues) - LCD Soundsystem

12. Birthday Song - James Murphy

13. Dear You - James Murphy

14. Shot Down - Sonics

15. The Chauffeur - Duran Duran

16. If You Need A Friend - James Murphy

17. Please Don't Follow Me - James Murphy

18. Photographs (Piano) - James Murphy

In afwachting van de Belgische release in juli, hier de trailer van Greenberg:

Sam De Ryck

De soundtrack van de film Greenberg ligt sinds gisteren in de winkel. James Murphy schreef 12 van de 16 tracks, waarvan eentje als LCD Soundsystem. De 6 andere nummers zijn van onder andere Steve Miller Band en Duran Duran. In Greenberg speelt Ben Stiller een loser die na een verblijf in de psychiatrie op het huis van zijn succesvolle broer gaat passen. De regisseur en tevens scenarist van Greenberg is Noah Baumbach, die met The Squid And The Whale prijzen binnenhaalde op o.a. Sundance en een Oscarnominatie in de wacht sleepte voor het goede script ervan. De tracklist: 01. Jet Airliner - Steve Miller Band 02. People - James Murphy 03. Suburbia - Nite Jewel 04. Sleepy Baby - James Murphy 05. Thumbs - James Murphy 06. It Never Rains In Southern California - Albert Hammond 07. Plenty Of Time - James Murphy 08. Photographs - James Murphy 09. Gente - James Murphy 10. Strange - Galaxie 500 11. Oh You (Christmas Blues) - LCD Soundsystem 12. Birthday Song - James Murphy 13. Dear You - James Murphy 14. Shot Down - Sonics 15. The Chauffeur - Duran Duran 16. If You Need A Friend - James Murphy 17. Please Don't Follow Me - James Murphy 18. Photographs (Piano) - James Murphy In afwachting van de Belgische release in juli, hier de trailer van Greenberg:Sam De Ryck