Hipsters overal te lande zet u schrap, want James Blake's nieuwe clip staat online. Het nummer heet Retrograde en komt van zijn nieuwe plaat Overgrown, die vanaf 8 april verkrijgbaar is. Het nummer is nu ook te koop op iTunes.

De muzieksite Earmilk is alvast enthousiast: "Ik daag iedereen uit om te beschrijven wat ze voelen op de climax van de song (1:44). Zelfs nadat je het al honderd keer beluisterd hebt, ontroert het." Volgens Blake zelf wordt Overgrown anders dan zijn eerste album: "Ik heb meer tijd gehad om naar clubs te gaan, en dat heeft zijn invloed gehad. Mijn nieuwe plaat is agressiever, denk ik."

James Blake, afkomstig uit Groot-Brittannië, brak twee geleden internationaal door met het nummer Limit To Your Love. Een cover van de Canadese zangeres Feist dat hij overgoot met een dubstepsausje. Limit To Your Love was de eerste single van zijn titelloze debuutalbum. Ook dat nummer kunt u hieronder nog eens herbeluisteren. (CM)

Clip Limit To Your Love

Hipsters overal te lande zet u schrap, want James Blake's nieuwe clip staat online. Het nummer heet Retrograde en komt van zijn nieuwe plaat Overgrown, die vanaf 8 april verkrijgbaar is. Het nummer is nu ook te koop op iTunes. De muzieksite Earmilk is alvast enthousiast: "Ik daag iedereen uit om te beschrijven wat ze voelen op de climax van de song (1:44). Zelfs nadat je het al honderd keer beluisterd hebt, ontroert het." Volgens Blake zelf wordt Overgrown anders dan zijn eerste album: "Ik heb meer tijd gehad om naar clubs te gaan, en dat heeft zijn invloed gehad. Mijn nieuwe plaat is agressiever, denk ik." James Blake, afkomstig uit Groot-Brittannië, brak twee geleden internationaal door met het nummer Limit To Your Love. Een cover van de Canadese zangeres Feist dat hij overgoot met een dubstepsausje. Limit To Your Love was de eerste single van zijn titelloze debuutalbum. Ook dat nummer kunt u hieronder nog eens herbeluisteren. (CM) Clip Limit To Your Love