Staples klom deze zomer op het Glastonbury festival bij Blake op het podium en liet het publiek toen voor de eerste keer kennismaken met de nieuwe versie van Timeless. In navolging daarvan deelde James Blake vrijdag de officiële audio voor het nummer via zijn Facebookpagina. Het is niet de eerste keer dat het tweetal samen de studio indook: ze werkten eerder ook al samen voor de enthousiast onthaalde EP Prima Donna van Staples.

De originele versie van Timeless verscheen op The Colour in Anything, de plaat van James Blake die in mei dit jaar uitkwam. Blake tourt dit najaar met dat nieuwe album door De Verenigde Staten en doet dat voor enkele van die concerten in het gezelschap van Vince Staples.

(JA)

Staples klom deze zomer op het Glastonbury festival bij Blake op het podium en liet het publiek toen voor de eerste keer kennismaken met de nieuwe versie van Timeless. In navolging daarvan deelde James Blake vrijdag de officiële audio voor het nummer via zijn Facebookpagina. Het is niet de eerste keer dat het tweetal samen de studio indook: ze werkten eerder ook al samen voor de enthousiast onthaalde EP Prima Donna van Staples.De originele versie van Timeless verscheen op The Colour in Anything, de plaat van James Blake die in mei dit jaar uitkwam. Blake tourt dit najaar met dat nieuwe album door De Verenigde Staten en doet dat voor enkele van die concerten in het gezelschap van Vince Staples.(JA)