Jack White bracht nog maar net zijn eerste soloalbum uit, na het succes van The White Stripes, The Raconteurs en The Dead Weather. Voor het eerst in zijn carrière maakt hij de volledige score van een film. Hij schreef samen met Alicia Keys wel al 'Another Way To Die' voor de Bondfilm 'Quantum Of Solace'.

'The Lone Ranger' is een bewerking door Disney van het fictieve Amerikaanse westernverhaal rond de gemaskerde cowboy en zijn kompaan Tonto, een indiaan. Het verhaal was oorspronkelijk een reeks op de radio in de jaren dertig. In de jaren vijftig volgde een televisieserie.

De verfilming van Disney heeft Johnny Depp in de rol van Tonto. De film komt uit in mei 2013. (JVP)

Jack White bracht nog maar net zijn eerste soloalbum uit, na het succes van The White Stripes, The Raconteurs en The Dead Weather. Voor het eerst in zijn carrière maakt hij de volledige score van een film. Hij schreef samen met Alicia Keys wel al 'Another Way To Die' voor de Bondfilm 'Quantum Of Solace'.'The Lone Ranger' is een bewerking door Disney van het fictieve Amerikaanse westernverhaal rond de gemaskerde cowboy en zijn kompaan Tonto, een indiaan. Het verhaal was oorspronkelijk een reeks op de radio in de jaren dertig. In de jaren vijftig volgde een televisieserie. De verfilming van Disney heeft Johnny Depp in de rol van Tonto. De film komt uit in mei 2013. (JVP)