The Dead Weather brengt single 'Blue Blood Blues' uit op drie verschillende vinyltypes. Type 1 en 2 zijn de standaard 12" en 7"-formaten (de eerste met B-kantjes 'No Hassle Night' en 'I Just Want to Make Love to You', de tweede met B-kantje 'Jawbreaker'), maar de derde soort is een innovatie pur sang. Jack White gaf zijn geesteskind de naam 'Triple Decker Record' mee.

De Triple Decker is in feite gewoon de 12"-versie van 'Blue Blood Blues,' met een 7" van een niet gereleasede Dead Weather-song binnenin! Slechts 300 exemplaren zijn vanaf 17 september beschikbaar. De site van Third Man Records staat garant voor meer informatie.

Voor de mensen die er allemaal niet te veel van snappen: Jack White legt het hieronder allemaal nog eens mooi uit.

Laurens Bouckaert

The Dead Weather brengt single 'Blue Blood Blues' uit op drie verschillende vinyltypes. Type 1 en 2 zijn de standaard 12" en 7"-formaten (de eerste met B-kantjes 'No Hassle Night' en 'I Just Want to Make Love to You', de tweede met B-kantje 'Jawbreaker'), maar de derde soort is een innovatie pur sang. Jack White gaf zijn geesteskind de naam 'Triple Decker Record' mee. De Triple Decker is in feite gewoon de 12"-versie van 'Blue Blood Blues,' met een 7" van een niet gereleasede Dead Weather-song binnenin! Slechts 300 exemplaren zijn vanaf 17 september beschikbaar. De site van Third Man Records staat garant voor meer informatie. Voor de mensen die er allemaal niet te veel van snappen: Jack White legt het hieronder allemaal nog eens mooi uit.Laurens Bouckaert