'De hele band geniet van deze tour en hoewel we ervan houden om te spelen op festivals en in stadions, is het fantastisch om voor een aantal shows terug te keren naar de intiemere sfeer van de arena's', zegt Maiden-oprichter en basgitarist Steve Harris. 'De nummers van het album 'The Book Of Souls' en de nieuwe Maya-versies van onze Eddie worden goed gesmaakt door onze fans. En uiteraard brengen we voor hen ook heel wat oude nummers. Dat zullen we trouwens ook blijven doen.'

Iron Maidens wereldtournee, ook onder de noemer 'The Book Of Souls', werd in februari afgetrapt in Florida en bereikte al zo'n 1,5 miljoen fans uit 36 verschillende landen. In het voorjaar van 2017 komen er in totaal 16 Europese steden bij, waarvan slechts vier op het vasteland. Voor het openingsconcert, op zaterdag 22 april, trekt het metalgezelschap naar de Scheldestad: het Sportpaleis.

Tickets voor deze Belgische passage zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 september om 10u. Voor leden van de Iron Maiden fanclub is er opnieuw een exclusieve presale. Maar opgelet als je kaartjes koopt, want de metalband laat niet met zich sollen. (DB)

'De hele band geniet van deze tour en hoewel we ervan houden om te spelen op festivals en in stadions, is het fantastisch om voor een aantal shows terug te keren naar de intiemere sfeer van de arena's', zegt Maiden-oprichter en basgitarist Steve Harris. 'De nummers van het album 'The Book Of Souls' en de nieuwe Maya-versies van onze Eddie worden goed gesmaakt door onze fans. En uiteraard brengen we voor hen ook heel wat oude nummers. Dat zullen we trouwens ook blijven doen.'Iron Maidens wereldtournee, ook onder de noemer 'The Book Of Souls', werd in februari afgetrapt in Florida en bereikte al zo'n 1,5 miljoen fans uit 36 verschillende landen. In het voorjaar van 2017 komen er in totaal 16 Europese steden bij, waarvan slechts vier op het vasteland. Voor het openingsconcert, op zaterdag 22 april, trekt het metalgezelschap naar de Scheldestad: het Sportpaleis. Tickets voor deze Belgische passage zijn beschikbaar vanaf vrijdag 30 september om 10u. Voor leden van de Iron Maiden fanclub is er opnieuw een exclusieve presale. Maar opgelet als je kaartjes koopt, want de metalband laat niet met zich sollen. (DB)