Afgelopen weekend meldde de organisatie van Graspop al dat het festival dit jaar, eenmalig, een dag eerder dan gewoonlijk van start gaan, op donderdag 21 juni. Nu kennen we ook al een straffe naam voor die donderdag: Iron Maiden. De band komt naar Dessel met hun tournee Legacy of The Beast Tour.

Na Ozzy Osbourne, afsluiter van het festival op zondag 24/6, en Guns N' Roses, gepland op 22 juni, is de band rond Bruce Dickinson de derde grote naam op de Graspopaffiche. Een completere line-up volgt snel. Uw tickets kunt u vanaf zaterdag 18/11 om 10u veilig stellen. Alle info: graspop.be.

Afgelopen weekend meldde de organisatie van Graspop al dat het festival dit jaar, eenmalig, een dag eerder dan gewoonlijk van start gaan, op donderdag 21 juni. Nu kennen we ook al een straffe naam voor die donderdag: Iron Maiden. De band komt naar Dessel met hun tournee Legacy of The Beast Tour.Na Ozzy Osbourne, afsluiter van het festival op zondag 24/6, en Guns N' Roses, gepland op 22 juni, is de band rond Bruce Dickinson de derde grote naam op de Graspopaffiche. Een completere line-up volgt snel. Uw tickets kunt u vanaf zaterdag 18/11 om 10u veilig stellen. Alle info: graspop.be.