Het gaat de groep School is Cool voor de wind. Van hun debuut 'Entropology' zijn er in België al 18.000 stuks verkocht sinds de release in oktober 2011.

Succes in buurlanden Frontman Johannes Genard en de zijnen tekenden onlangs een licentiedeal bij Pias Frankrijk. 'Entropology' verschijnt er in oktober 2012.

Het album is ondertussen al in Nederland verschenen. School is Cool passeerde daar al in het radioprogramma Giel op 3FM en bij het tv-programma De Wereld Draait Door. In het voorjaar van 2012 zijn een tiental concerten in Nederland gepland.

De Afrekening en de JIMMIES School is Cool staat met de single 'Warpaint' voor de vierde maal op rij op nummer één in de Afrekening van Studio Brussel. De singles 'New Kids in Town', 'In Want of Something' en 'The World is Gonna End Tonight' prijkten voorheen al aan de top van de lijst. Geen enkele andere Belgische band doet hen dit na.

De groep is ook twee keer genomineerd voor de JIMMIES, de eerste awards van de muziekzender Jimtv. School is Cool is genomineerd voor Beste Groep Nationaal en voor Beste Clip Nationaal voor 'In Want of Something'. De JIMMIES vinden plaats op zondag 18 maart op JIM.

School is Cool zal dit voorjaar een tiental concerten in België geven. Bekijk hier de speellijst.

(LK)

Het gaat de groep School is Cool voor de wind. Van hun debuut 'Entropology' zijn er in België al 18.000 stuks verkocht sinds de release in oktober 2011. Succes in buurlanden Frontman Johannes Genard en de zijnen tekenden onlangs een licentiedeal bij Pias Frankrijk. 'Entropology' verschijnt er in oktober 2012. Het album is ondertussen al in Nederland verschenen. School is Cool passeerde daar al in het radioprogramma Giel op 3FM en bij het tv-programma De Wereld Draait Door. In het voorjaar van 2012 zijn een tiental concerten in Nederland gepland. De Afrekening en de JIMMIES School is Cool staat met de single 'Warpaint' voor de vierde maal op rij op nummer één in de Afrekening van Studio Brussel. De singles 'New Kids in Town', 'In Want of Something' en 'The World is Gonna End Tonight' prijkten voorheen al aan de top van de lijst. Geen enkele andere Belgische band doet hen dit na. De groep is ook twee keer genomineerd voor de JIMMIES, de eerste awards van de muziekzender Jimtv. School is Cool is genomineerd voor Beste Groep Nationaal en voor Beste Clip Nationaal voor 'In Want of Something'. De JIMMIES vinden plaats op zondag 18 maart op JIM. School is Cool zal dit voorjaar een tiental concerten in België geven. Bekijk hier de speellijst. (LK)