Voor het nieuwe nummer werkte de Belgische artiest samen met Digital Farm Animals. Om de clip volledig uit te werken, sloeg hij de handen in elkaar met Powster, een bedrijf dat gespecialiseerd is in videotechnologie.

Het resultaat is een interactieve clip waardoor je als kijker in real time de beelden kan manipuleren en zo de video extra animatie te geven, en zo het verhaal in de clip wat extra vaart te geven.

Probeer het hier zelf op de Vevo-pagina van de clip.

Wie bij het bekijken van een videoclip de animatie niet per se zelf in handen wil nemen, kan de clip ook gewoon op YouTube zien.

(JH)

Voor het nieuwe nummer werkte de Belgische artiest samen met Digital Farm Animals. Om de clip volledig uit te werken, sloeg hij de handen in elkaar met Powster, een bedrijf dat gespecialiseerd is in videotechnologie.Het resultaat is een interactieve clip waardoor je als kijker in real time de beelden kan manipuleren en zo de video extra animatie te geven, en zo het verhaal in de clip wat extra vaart te geven. Probeer het hier zelf op de Vevo-pagina van de clip.(JH)