Iggy Pop, zoals steeds in bloot bovenlijf, zette met een scherpe versie van "I Wanna Be Your Dog" van de vroegere Stooges meteen de toon voor wat zou volgen. Na enkele hits zoals "The Passenger", aangekondigd met "I'm a fuckin' passenger, pick me up", en "Lust for Life" volgden even later verbluffende versies van Stooges-songs als "I'm Sick of You" en vooral "Search and Destroy".

Tijdens de nummers vertoonde Pop samen met zijn band steevast bijzonder veel grinta. Hij was zeer goed bij stem en begaf zich tijdens het zingen meermaals onder het publiek. Na een twaalftal nummers verdween hij gedurende enkele minuten achter de coulissen om vervolgens het publiek helemaal knock-out te slaan met liefst vijf bisnummers waaronder "Real Wild Child" en "Sweet Sixteen" evenals enkele Stooges-songs zoals "No Fun", "Down on the Street" en "Loose" die door de vele enthousiaste fans massaal meegebruld werden.

Met de melding "wake up baby, life is short" verdween hij van het Tiense podium na zich bevrijd te hebben van een vurige vrouwelijke fan die erin geslaagd was het podium op te klimmen.

Iggy Pop, zoals steeds in bloot bovenlijf, zette met een scherpe versie van "I Wanna Be Your Dog" van de vroegere Stooges meteen de toon voor wat zou volgen. Na enkele hits zoals "The Passenger", aangekondigd met "I'm a fuckin' passenger, pick me up", en "Lust for Life" volgden even later verbluffende versies van Stooges-songs als "I'm Sick of You" en vooral "Search and Destroy". Tijdens de nummers vertoonde Pop samen met zijn band steevast bijzonder veel grinta. Hij was zeer goed bij stem en begaf zich tijdens het zingen meermaals onder het publiek. Na een twaalftal nummers verdween hij gedurende enkele minuten achter de coulissen om vervolgens het publiek helemaal knock-out te slaan met liefst vijf bisnummers waaronder "Real Wild Child" en "Sweet Sixteen" evenals enkele Stooges-songs zoals "No Fun", "Down on the Street" en "Loose" die door de vele enthousiaste fans massaal meegebruld werden. Met de melding "wake up baby, life is short" verdween hij van het Tiense podium na zich bevrijd te hebben van een vurige vrouwelijke fan die erin geslaagd was het podium op te klimmen.