De Amerikaanse artiest heeft een video met kerstboodschap gedeeld op YouTube. Zo zien we hem bij zijn thuis in een jacuzzi met kerstmuts op zijn hoofd of ligt hij in de zetel met zijn honden. Een toch wel (korte) persoonlijke inkijk in het leven van de ster.

Iggy Pop zit duidelijk niet om een melig grapje verlegen. Hij deelde een heuse kerstboodschap via YouTube en wenste hiermee al zijn fans een gelukkige kerst. Het filmpje geeft een inkijk in het leven van de ster, die 's avonds heel gewoon op de zetel ligt met zijn twee hondjes. Het filmpje springt een beetje van de 'hak op de tak', maar is wel een fijne geste van de artiest naar zijn fans toe.

Bekijk het filmpje hier:

(LVR)

De Amerikaanse artiest heeft een video met kerstboodschap gedeeld op YouTube. Zo zien we hem bij zijn thuis in een jacuzzi met kerstmuts op zijn hoofd of ligt hij in de zetel met zijn honden. Een toch wel (korte) persoonlijke inkijk in het leven van de ster. Iggy Pop zit duidelijk niet om een melig grapje verlegen. Hij deelde een heuse kerstboodschap via YouTube en wenste hiermee al zijn fans een gelukkige kerst. Het filmpje geeft een inkijk in het leven van de ster, die 's avonds heel gewoon op de zetel ligt met zijn twee hondjes. Het filmpje springt een beetje van de 'hak op de tak', maar is wel een fijne geste van de artiest naar zijn fans toe. Bekijk het filmpje hier:(LVR)