Ons land kaapte ook nog twee andere prijzen weg. Zo kreeg Stromae de titel van beste nieuwe artiest en ontving Live Nation de prijs voor beste evenementenpromotor. Dat lieten de organisatoren in een communiqué weten.

De prijs voor beste festival ging naar het Hongaarse Sziget Festival. Ook Groot-Brittannië deed het goed en viel in de prijzen met onder andere het festival van Glastonbury (beste affiche) en de muziekgroep Arctic Monkeys (beste headliner en beste zomerhit).

Andere winnaars waren het Poolse Festival Tauron Nowa Muzyka dat zich bewees als beste kleine festival, het Spaanse Primavera Sound dat werd uitgeroepen tot favoriete festival van de artiesten en het Nederlandse Down The Rabbit Hole, dat de prijs wegkaapte van beste nieuwkomer onder de festivals. In totaal deden 35 festivals mee in de competitie.

(Belga)

Ons land kaapte ook nog twee andere prijzen weg. Zo kreeg Stromae de titel van beste nieuwe artiest en ontving Live Nation de prijs voor beste evenementenpromotor. Dat lieten de organisatoren in een communiqué weten. De prijs voor beste festival ging naar het Hongaarse Sziget Festival. Ook Groot-Brittannië deed het goed en viel in de prijzen met onder andere het festival van Glastonbury (beste affiche) en de muziekgroep Arctic Monkeys (beste headliner en beste zomerhit). Andere winnaars waren het Poolse Festival Tauron Nowa Muzyka dat zich bewees als beste kleine festival, het Spaanse Primavera Sound dat werd uitgeroepen tot favoriete festival van de artiesten en het Nederlandse Down The Rabbit Hole, dat de prijs wegkaapte van beste nieuwkomer onder de festivals. In totaal deden 35 festivals mee in de competitie.(Belga)