Het nieuwe materiaal van de band zou wel eens heel verschillend kunnen zijn dan wat we van hen gewend zijn.

Hurts heeft bekendgemaakt dat ze aan een opvolger werken voor hun tweede album 'Exile', dat eerder dit jaar verscheen. Theo Hutchcraft, frontman van de groep, heeft aan 'Gigwise' al een tipje van de sluier opgelicht over het nieuwe materiaal: "We zijn nieuwe nummers aan het schrijven, maar die zouden wel eens heel anders kunnen klinken dan eerder materiaal."

Lang zullen de fans alvast niet op de nieuwe plaat moeten wachten. Zo zal de groep geen 2,5 jaar meer tussen de platen laten, wat eerder wel het geval was. Een exacte verschijningsdatum voor de nieuwe plaat is nog niet bekendgemaakt. (LVR)

Het nieuwe materiaal van de band zou wel eens heel verschillend kunnen zijn dan wat we van hen gewend zijn. Hurts heeft bekendgemaakt dat ze aan een opvolger werken voor hun tweede album 'Exile', dat eerder dit jaar verscheen. Theo Hutchcraft, frontman van de groep, heeft aan 'Gigwise' al een tipje van de sluier opgelicht over het nieuwe materiaal: "We zijn nieuwe nummers aan het schrijven, maar die zouden wel eens heel anders kunnen klinken dan eerder materiaal." Lang zullen de fans alvast niet op de nieuwe plaat moeten wachten. Zo zal de groep geen 2,5 jaar meer tussen de platen laten, wat eerder wel het geval was. Een exacte verschijningsdatum voor de nieuwe plaat is nog niet bekendgemaakt. (LVR)