Sinead O'Connor stuurde een noodkreet de wereld in, waarin ze onder meer uitweidt over het feit dat haar familie haar in de steek heeft gelaten en ze haar kinderen niet meer mag zien. Ze liet ook weten dat ze een overdosis had genomen in een hotelkamer in Ierland.

De politie heeft volgens Pitchfork bevestigd dat O'Connor gevonden werd en dat ze medische bijstand heeft gekregen. Hoewel eerst getwijfeld werd aan de echtheid van het bericht, bevestigde een vertegenwoordiger van de zangeres dat ze zich op dit moment niet goed voelt en in behandeling is.

Sinead O'Connor stuurde een noodkreet de wereld in, waarin ze onder meer uitweidt over het feit dat haar familie haar in de steek heeft gelaten en ze haar kinderen niet meer mag zien. Ze liet ook weten dat ze een overdosis had genomen in een hotelkamer in Ierland. De politie heeft volgens Pitchfork bevestigd dat O'Connor gevonden werd en dat ze medische bijstand heeft gekregen. Hoewel eerst getwijfeld werd aan de echtheid van het bericht, bevestigde een vertegenwoordiger van de zangeres dat ze zich op dit moment niet goed voelt en in behandeling is.