Via een Instagramfoto maakte Hozier bekend dat hij met Annie Lennox aan het repeteren was voor een optreden tijdens de Grammy Awards. 'Al zag ik niet meteen iets in de samenwerking', bekende Lennox aan USA Today. 'Ik zei dat we eerst samen in een ruimte zouden moeten zijn, voor we konden uitmaken of het iets zou worden.'

Het wordt sowieso een heftige avond voor de 24-jarige Hozier, want zijn 'Take Me To Church' werd genomineerd voor beste song van het jaar. Zondagavond wordt het een mash-up van twee songs, die voorlopig nog geheim blijft. Maar hoewel haar reserve voor de samenwerking, is Lennox erg enthousiast over Hozier. 'Hij is echt wijs voor zijn jonge leeftijd.' (AB)

Via een Instagramfoto maakte Hozier bekend dat hij met Annie Lennox aan het repeteren was voor een optreden tijdens de Grammy Awards. 'Al zag ik niet meteen iets in de samenwerking', bekende Lennox aan USA Today. 'Ik zei dat we eerst samen in een ruimte zouden moeten zijn, voor we konden uitmaken of het iets zou worden.'Het wordt sowieso een heftige avond voor de 24-jarige Hozier, want zijn 'Take Me To Church' werd genomineerd voor beste song van het jaar. Zondagavond wordt het een mash-up van twee songs, die voorlopig nog geheim blijft. Maar hoewel haar reserve voor de samenwerking, is Lennox erg enthousiast over Hozier. 'Hij is echt wijs voor zijn jonge leeftijd.' (AB)