De Britse elektropopband Hot Chip heeft als voorsmaakje een eerste single van zijn nieuwe album 'In Our Heads' vrijgegeven. Het is de opvolger van 'One Life Stand' dat twee jaar geleden verscheen. De single zal ook verkrijgbaar zijn als gelimiteerde vinylversie.

'In Our Heads' is opgenomen in Londen met de hulp van producer Mark Ralph (Gary Numan, Egyptian Hip Hop). Frontman Alexis Taylor en de zijnen maakten voor dit album de overstap van platenlabel DFA/Astralwerks naar Domino.

New Build, het zijproject van Hot Chip-leden Al Doyle (ook LCD Soundsystem) en Felix Martin, speelt op 23 maart in de Botanique van Brussel.

Hot Chip heeft nog geen optredens in België aangekondigd.

'In Our Heads' verschijnt op 11 juni.
'Motion Sickness'
'How Do You
'Don't Deny Your Heart'
'Look At Where We Are'
'These Chains'
'Night And Day'
'Flutes'
'Now There Is Nothing'
'Ends Of The Earth'
'Let Me Be Him'
'Always Been Your Love'(LK)

De Britse elektropopband Hot Chip heeft als voorsmaakje een eerste single van zijn nieuwe album 'In Our Heads' vrijgegeven. Het is de opvolger van 'One Life Stand' dat twee jaar geleden verscheen. De single zal ook verkrijgbaar zijn als gelimiteerde vinylversie. 'In Our Heads' is opgenomen in Londen met de hulp van producer Mark Ralph (Gary Numan, Egyptian Hip Hop). Frontman Alexis Taylor en de zijnen maakten voor dit album de overstap van platenlabel DFA/Astralwerks naar Domino. New Build, het zijproject van Hot Chip-leden Al Doyle (ook LCD Soundsystem) en Felix Martin, speelt op 23 maart in de Botanique van Brussel. Hot Chip heeft nog geen optredens in België aangekondigd. 'In Our Heads' verschijnt op 11 juni. 'Motion Sickness' 'How Do You 'Don't Deny Your Heart' 'Look At Where We Are' 'These Chains' 'Night And Day' 'Flutes' 'Now There Is Nothing' 'Ends Of The Earth' 'Let Me Be Him' 'Always Been Your Love' (LK)