Premier Elio Di Rupo overhandigde de award in de Koningin Elisabethzaal aan Noémie Wolfs, Alex Callier en Raymond Geerts van Hooverphonic. Eerder had Di Rupo al te kennen gegeven dat hij een grote fan is van Hooverphonic.

Het album 'Hooverphonic with Orchestra' dat uitkwam op 9 maart kwam meteen binnen op nummer 1 in de nationale Ultratop. Dat is de hoogste notering die de groep ooit heeft neergezet in de verkoopslijsten in de eerste week van release. Hun beste resultaat tot dusver behaalde Hooverphonic met het album 'Hooverphonic presents Jackie Cane' dat in 2002 uitkwam.

Voor de opnames van 'Hooverphonic with Orchestra' trok de groep samen met een 45-koppig symfonisch orkest de studio in. Het resultaat is een album met 17 van hun grootste hits en de nieuwe single 'Happiness'.

Hooverphonic heeft de reeks van zes uitverkochte concerten met een voltallig symfonisch orkest in de Antwerpse Elisabethzaal beëindigd en komt in het najaar terug met een concert in het Sportpaleis. Een niet te missen concert voor wie de grandeur van Hooverphonic's talrijke studio-opnames tot leven wil zien komen met de hulp van een 65-koppig orkest. In het najaar verschijnt ook de eerste live DVD van de concerten in de Koningin Elisabethzaal. (RDM)
Tracklist van het album 'Hooverphonic with Orchestra' :
1. Happiness
2. One Two Three
3. The Night Before
4. Heartbroken
5. The Last Thing
6. 2Wicky
7. Anger Never Dies
8. Unfinished Sympathy
9. Expedition Impossible
10. George's Café
11. Jackie Kane
12. Mad About You
13. Sometimes
14. Vinegar & Salt
15. Eden
16. Renaissance Affair
17. Danger Zone

Premier Elio Di Rupo overhandigde de award in de Koningin Elisabethzaal aan Noémie Wolfs, Alex Callier en Raymond Geerts van Hooverphonic. Eerder had Di Rupo al te kennen gegeven dat hij een grote fan is van Hooverphonic. Het album 'Hooverphonic with Orchestra' dat uitkwam op 9 maart kwam meteen binnen op nummer 1 in de nationale Ultratop. Dat is de hoogste notering die de groep ooit heeft neergezet in de verkoopslijsten in de eerste week van release. Hun beste resultaat tot dusver behaalde Hooverphonic met het album 'Hooverphonic presents Jackie Cane' dat in 2002 uitkwam. Voor de opnames van 'Hooverphonic with Orchestra' trok de groep samen met een 45-koppig symfonisch orkest de studio in. Het resultaat is een album met 17 van hun grootste hits en de nieuwe single 'Happiness'. Hooverphonic heeft de reeks van zes uitverkochte concerten met een voltallig symfonisch orkest in de Antwerpse Elisabethzaal beëindigd en komt in het najaar terug met een concert in het Sportpaleis. Een niet te missen concert voor wie de grandeur van Hooverphonic's talrijke studio-opnames tot leven wil zien komen met de hulp van een 65-koppig orkest. In het najaar verschijnt ook de eerste live DVD van de concerten in de Koningin Elisabethzaal. (RDM) Tracklist van het album 'Hooverphonic with Orchestra' : 1. Happiness 2. One Two Three 3. The Night Before 4. Heartbroken 5. The Last Thing 6. 2Wicky 7. Anger Never Dies 8. Unfinished Sympathy 9. Expedition Impossible 10. George's Café 11. Jackie Kane 12. Mad About You 13. Sometimes 14. Vinegar & Salt 15. Eden 16. Renaissance Affair 17. Danger Zone