Samen met Sal La Rocca (bas), William Lecomte (piano) en Tim De Jonghe (trompet), 3 gerenommeerde jazzmuzikanten die jarenlang deel uitmaakten van Vaya Con Dios, brengt Dani Klein de opgewekte nummers uit het rijk gevulde repertoire van Billie Holiday. 'Ik wilde geen nummers brengen over hoe een man zijn vrouw mishandelt en hoe de vrouw haar man toch leuk blijft vinden', vertelt Dani in het video-interview.

'Ik heb geen kennis van jazz, maar ik hou wel van Billie Holiday sinds in 16 jaar was.' Met dit album en de concerten wil Dani Klein een ode brengen aan de Amerikaanse zangeres die dit jaar 100 jaar zou geworden zijn. Wie benieuwd is naar de nieuwe route van Dani Klein kan op 6 december naar het concert in de AB. (AB)

Samen met Sal La Rocca (bas), William Lecomte (piano) en Tim De Jonghe (trompet), 3 gerenommeerde jazzmuzikanten die jarenlang deel uitmaakten van Vaya Con Dios, brengt Dani Klein de opgewekte nummers uit het rijk gevulde repertoire van Billie Holiday. 'Ik wilde geen nummers brengen over hoe een man zijn vrouw mishandelt en hoe de vrouw haar man toch leuk blijft vinden', vertelt Dani in het video-interview. 'Ik heb geen kennis van jazz, maar ik hou wel van Billie Holiday sinds in 16 jaar was.' Met dit album en de concerten wil Dani Klein een ode brengen aan de Amerikaanse zangeres die dit jaar 100 jaar zou geworden zijn. Wie benieuwd is naar de nieuwe route van Dani Klein kan op 6 december naar het concert in de AB. (AB)