Iedereen herinnert zich de beelden nog. Een schijnbaar furieuze Solange gaat Jay Z fysiek te lijf in een lift nadat het trio naar een afterparty van het Metropolitan Gala is geweest. Beyoncé hield zich afzijdig, want het was een bodyguard die tussenbeide moest komen. Volgens Matthew Knowles was dit allemaal opgezet spel.

'Het was een 'Jedi mind trick'. Ik weet het, want dit hebben we nog gedaan. Nu is er een tournee van Jay Z en Beyoncé aan de gang, de ticketverkoop is de hoogte in gegaan. Ook de albumverkoop van Solanges nieuwe plaat verdubbelde', meende Knowles.

Of we Matthew Knowles op zijn woord moeten geloven, is niet zeker. Hij mag zich al sinds 2011 niet meer de manager van Beyoncé noemen, de twee leven zelfs op vijandige voet. Over twee weken zijn Beyoncé en Jay Z te zien in Parijs tijdens twee concerten. (AB)

Iedereen herinnert zich de beelden nog. Een schijnbaar furieuze Solange gaat Jay Z fysiek te lijf in een lift nadat het trio naar een afterparty van het Metropolitan Gala is geweest. Beyoncé hield zich afzijdig, want het was een bodyguard die tussenbeide moest komen. Volgens Matthew Knowles was dit allemaal opgezet spel.'Het was een 'Jedi mind trick'. Ik weet het, want dit hebben we nog gedaan. Nu is er een tournee van Jay Z en Beyoncé aan de gang, de ticketverkoop is de hoogte in gegaan. Ook de albumverkoop van Solanges nieuwe plaat verdubbelde', meende Knowles. Of we Matthew Knowles op zijn woord moeten geloven, is niet zeker. Hij mag zich al sinds 2011 niet meer de manager van Beyoncé noemen, de twee leven zelfs op vijandige voet. Over twee weken zijn Beyoncé en Jay Z te zien in Parijs tijdens twee concerten. (AB)