De Nederlandse zanger-cabaretier Herman van Veen zal op 7 september zijn Engelstalig concert in avant-première voorstellen in Brugge. Dat laat de Brugse stadsschouwburg weten. Voor van Veen wordt het de ideale voorbereiding op zijn concert in de Queen Elizabeth Hall in Londen.

Twee jaar geleden trad hij al eens op in Britse hoofdstad. De concerten waren toen in een mum van tijd uitverkocht. Nu gaat hij er op 10 september spelen met zijn Engelstalig concert "A Certain Tenderness", maar eerst plant hij nog een tussenstop in Brugge. (Belga/DB)

De Nederlandse zanger-cabaretier Herman van Veen zal op 7 september zijn Engelstalig concert in avant-première voorstellen in Brugge. Dat laat de Brugse stadsschouwburg weten. Voor van Veen wordt het de ideale voorbereiding op zijn concert in de Queen Elizabeth Hall in Londen. Twee jaar geleden trad hij al eens op in Britse hoofdstad. De concerten waren toen in een mum van tijd uitverkocht. Nu gaat hij er op 10 september spelen met zijn Engelstalig concert "A Certain Tenderness", maar eerst plant hij nog een tussenstop in Brugge. (Belga/DB)