Mensen die absurd veel geld betalen voor een handgeschreven velletje papier? Ze bestaan. Op een veiling in Los Angeles werden gisteren de handgeschreven lyrics van de hit 'Lucy In The Sky With Diamonds' van de Beatles geveild. De tekst bracht maar liefst 165.000 euro op.

'Lucy In The Sky With Diamonds' verscheen voor het eerst op het album 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' in 1967. Het nummer werd wereldwijd aanzien als een ode aan de hallucinatiedrug LSD. Volgens Lennon zelf gaat het nummer echter over een klasgenootje van zoonlief Julian Lennon.

LD

Mensen die absurd veel geld betalen voor een handgeschreven velletje papier? Ze bestaan. Op een veiling in Los Angeles werden gisteren de handgeschreven lyrics van de hit 'Lucy In The Sky With Diamonds' van de Beatles geveild. De tekst bracht maar liefst 165.000 euro op. 'Lucy In The Sky With Diamonds' verscheen voor het eerst op het album 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' in 1967. Het nummer werd wereldwijd aanzien als een ode aan de hallucinatiedrug LSD. Volgens Lennon zelf gaat het nummer echter over een klasgenootje van zoonlief Julian Lennon. LD