Op 'Piepkleine Party' rapt Mauro Pawlowski mee als zijn alter ego Mauron. Pawlowski zegt dat zijn rappartijen 'volle bak in het Limburgs zijn en recht uit de cité komen'.

Voor de videoclip van 'Piepkleine Party' zocht De Hoop inspiratie bij de muziekprogrammatie uit de begindagen van de Vlaamse commerciële televisie. De videoclip van het nieuwe nummer is in ware 'Tien Om Te Zien'-stijl gedraaid.

Waar Is De Meisje
Het gemaskerde rapperscollectief -dat bestaat uit het mysterieuze drietal DJ Speck, MC Hoop en Gebaar- scoorde een internethit met 'Waar is de meisje'. Dankzij dit nummer mocht De Hoop optreden bij 'De Laatste Show', 'Humo's Pop Poll' en 'De Wereld Draait Door'. De clip van 'Waar Is De Meisje' heeft bijna een miljoen hits vergaard op Youtube. (BW)


Op 'Piepkleine Party' rapt Mauro Pawlowski mee als zijn alter ego Mauron. Pawlowski zegt dat zijn rappartijen 'volle bak in het Limburgs zijn en recht uit de cité komen'. Voor de videoclip van 'Piepkleine Party' zocht De Hoop inspiratie bij de muziekprogrammatie uit de begindagen van de Vlaamse commerciële televisie. De videoclip van het nieuwe nummer is in ware 'Tien Om Te Zien'-stijl gedraaid.Waar Is De Meisje Het gemaskerde rapperscollectief -dat bestaat uit het mysterieuze drietal DJ Speck, MC Hoop en Gebaar- scoorde een internethit met 'Waar is de meisje'. Dankzij dit nummer mocht De Hoop optreden bij 'De Laatste Show', 'Humo's Pop Poll' en 'De Wereld Draait Door'. De clip van 'Waar Is De Meisje' heeft bijna een miljoen hits vergaard op Youtube. (BW)