Het eerste album ligt op 25 september in de winkel. De andere twee platen komen elk met een tussenpauze van twee maanden uit.

Frontman Billie Joe Armstrong zegt dat de drie platen volwaardige studio-albums worden. Het idee voor de albumtrilogie kwam er toen de band te veel nummers bleek te hebben voor een langspeler. Volgens Armstrong zit Green Day momenteel in zijn meest creatieve periode uit zijn 25-jarige bestaan.

'¡Uno!', '¡Dos!' en '¡Tré!' worden respectievelijk het 9de, 10de en 11de studioalbum van de punkband uit Oakland, Californië. (BW)

Het eerste album ligt op 25 september in de winkel. De andere twee platen komen elk met een tussenpauze van twee maanden uit. Frontman Billie Joe Armstrong zegt dat de drie platen volwaardige studio-albums worden. Het idee voor de albumtrilogie kwam er toen de band te veel nummers bleek te hebben voor een langspeler. Volgens Armstrong zit Green Day momenteel in zijn meest creatieve periode uit zijn 25-jarige bestaan. '¡Uno!', '¡Dos!' en '¡Tré!' worden respectievelijk het 9de, 10de en 11de studioalbum van de punkband uit Oakland, Californië. (BW)