Daarmee hij heeft hij Justin Bieber van de troon gestoten, die vorige week nog op nummer twee stond. Momenteel wordt de Billboard Hot 100 in de VS geleid door 'We Are Young' van fun. Featuring Janelle Monae. Dat meldt De Standaard.

Op de Amerikaanse iTunes-ranglijst heeft Gotye al de koppositie te pakken. Waarschijnlijk is het succes van het nummer te danken aan covers in de musicalserie 'Glee' en in de talentenjacht 'American Idol'. Mogelijk krijgt Gotye komend weekend het duwtje in de rug dat nog nodig is om de eerste plaats te bereiken: hij gaat namelijk live optreden in de populaire show Saturday Night Live op de zender NBC. (RDM)

Daarmee hij heeft hij Justin Bieber van de troon gestoten, die vorige week nog op nummer twee stond. Momenteel wordt de Billboard Hot 100 in de VS geleid door 'We Are Young' van fun. Featuring Janelle Monae. Dat meldt De Standaard.Op de Amerikaanse iTunes-ranglijst heeft Gotye al de koppositie te pakken. Waarschijnlijk is het succes van het nummer te danken aan covers in de musicalserie 'Glee' en in de talentenjacht 'American Idol'. Mogelijk krijgt Gotye komend weekend het duwtje in de rug dat nog nodig is om de eerste plaats te bereiken: hij gaat namelijk live optreden in de populaire show Saturday Night Live op de zender NBC. (RDM)