Beth Ditto - de zangeres van het populaire drietal Gossip - brengt in januari een solo-EP uit. Het voorlopig nog titelloze mini-album zal vier nummers bevatten en op vinyl en als digitale download verkrijgbaar zijn.

James Ford en Jaz Shaw van het electroduo Simian Mobile Disco stonden in voor de productie. Het is de tweede keer dat ze met Ditto de studio in duiken. De Gossip-zangeres leende haar stem aan 'Cruel Intentions', een nummer op het in 2009 verschenen Simian Mobile Disco-album 'Temporary Pleasure'.

Die samenwerking klonk zo:

Michael Ilegems

Beth Ditto - de zangeres van het populaire drietal Gossip - brengt in januari een solo-EP uit. Het voorlopig nog titelloze mini-album zal vier nummers bevatten en op vinyl en als digitale download verkrijgbaar zijn. James Ford en Jaz Shaw van het electroduo Simian Mobile Disco stonden in voor de productie. Het is de tweede keer dat ze met Ditto de studio in duiken. De Gossip-zangeres leende haar stem aan 'Cruel Intentions', een nummer op het in 2009 verschenen Simian Mobile Disco-album 'Temporary Pleasure'. Die samenwerking klonk zo: Michael Ilegems