Freddie Mercury, een van de grootste entertainers die de showbizz ooit gekend heeft, zou vandaag 65 geworden zijn. En dat is ook Google niet ontgaan. De populaire zoekrobot wijdt er zijn doodle (het logo dat boven de zoekfunctie verschijnt) aan.

Achter de doodle zit een leuke videoclip van 'Don't stop me now' waarin de verafgode zanger van Queen in een pixelachtige gedaante performt.

Freddie Mercury werd als Farrokh Bulsara geboren in Stone Town, Zanzibar. Hij stierf in zijn villa in Kensington aan de gevolgen van aids.

Freddie Mercury, een van de grootste entertainers die de showbizz ooit gekend heeft, zou vandaag 65 geworden zijn. En dat is ook Google niet ontgaan. De populaire zoekrobot wijdt er zijn doodle (het logo dat boven de zoekfunctie verschijnt) aan. Achter de doodle zit een leuke videoclip van 'Don't stop me now' waarin de verafgode zanger van Queen in een pixelachtige gedaante performt. Freddie Mercury werd als Farrokh Bulsara geboren in Stone Town, Zanzibar. Hij stierf in zijn villa in Kensington aan de gevolgen van aids.