De affiche van Pukkelpop is bijna compleet, maar toch is er nog plaats voor enkele namen. Chase & Status mag hun succesvolle optreden van op Rock Werchter nog eens overdoen.

British Sea Power mag nog eens komen bewijzen waarom ze een van de best bewaarde geheimen van de rockmuziek zijn. En ook een van de hypes van het afgelopen jaar, Destroyer, zal te zien zijn op het festival.

Andere nieuwe namen op de affiche zijn Apparat Band, White Denim, S.C.U.M., Royal Bangs, Ramadanman (aka Pearson Sound) en Ben UFO.

Maar er is helaas ook slecht nieuws over het festival. De Welshmen van Bullet For My Valentine heeft een fout gemaakt bij de planning van de tournee, en moet het optreden op Pukkelpop annuleren. Ook het Britse Tribes moet helaas verstek laten gaan wegens optredens in het thuisland.(MD)

De affiche van Pukkelpop is bijna compleet, maar toch is er nog plaats voor enkele namen. Chase & Status mag hun succesvolle optreden van op Rock Werchter nog eens overdoen. British Sea Power mag nog eens komen bewijzen waarom ze een van de best bewaarde geheimen van de rockmuziek zijn. En ook een van de hypes van het afgelopen jaar, Destroyer, zal te zien zijn op het festival. Andere nieuwe namen op de affiche zijn Apparat Band, White Denim, S.C.U.M., Royal Bangs, Ramadanman (aka Pearson Sound) en Ben UFO. Maar er is helaas ook slecht nieuws over het festival. De Welshmen van Bullet For My Valentine heeft een fout gemaakt bij de planning van de tournee, en moet het optreden op Pukkelpop annuleren. Ook het Britse Tribes moet helaas verstek laten gaan wegens optredens in het thuisland.(MD)