'Ik heb beslist dat de wegen van Marilyn Manson en gitarist Jeordie White (de echte naam van Twiggy Ramirez, nvdr.) scheiden. Hij zal voor de komende tournee vervangen worden.' Zo kondigde Marilyn Manson, de zanger, aan dat Marilyn Manson, de band, op zoek gaat naar een andere gitarist.

Het bericht komt er nadat Ramirez beschuldigd was van verkrachting door Jessicka Adams, leadzangeres van de riot grrrl-band Jack Off Jill. Adams en Ramirez hadden een tijdje een relatie, maar die geraakte al snel in zwaar weer. Adams beschuldigt haar ex-vriend ervan haar meermaals te hebben geslagen.

'Dat leidde allemaal tot een ruzie die ik niet zag aankomen', schrijft ze op haar Facebookpagina. 'Hij dwong me op de vloer met zijn hand rond mijn nek. Ik zei NEE. Ik zei NEE .Ik zei het luid genoeg, zodat Pete (een vriend van Adams, nvdr.) kwam binnengelopen uit de andere kamer om hem van me af te trekken. Maar ik ben verkracht. Ik ben verkracht door iemand die ik dacht graag te zien.'

I have lived with the overwhelming shame and guilt of being raped for well over 20 years now. Like many survivors, I...

Geplaatst door Jessicka Addams op vrijdag 20 oktober 2017

Ramirez speelde gitaar en basgitaar bij de band van 1993 tot 2002 en van 2008 tot 2017. Tussendoor deed hij auditie om de nieuwe bassist van Metallica te worden en werkte hij mee aan The Desert Sessions van Queens of the Stone Age-frontman Josh Homme. Op de laatste plaat Heaven Upside Down was hij niet meer te horen, maar hij schreef wel mee aan enkele bekende albums van de band en ging nog mee op tournee.

'Ik heb beslist dat de wegen van Marilyn Manson en gitarist Jeordie White (de echte naam van Twiggy Ramirez, nvdr.) scheiden. Hij zal voor de komende tournee vervangen worden.' Zo kondigde Marilyn Manson, de zanger, aan dat Marilyn Manson, de band, op zoek gaat naar een andere gitarist.Het bericht komt er nadat Ramirez beschuldigd was van verkrachting door Jessicka Adams, leadzangeres van de riot grrrl-band Jack Off Jill. Adams en Ramirez hadden een tijdje een relatie, maar die geraakte al snel in zwaar weer. Adams beschuldigt haar ex-vriend ervan haar meermaals te hebben geslagen. 'Dat leidde allemaal tot een ruzie die ik niet zag aankomen', schrijft ze op haar Facebookpagina. 'Hij dwong me op de vloer met zijn hand rond mijn nek. Ik zei NEE. Ik zei NEE .Ik zei het luid genoeg, zodat Pete (een vriend van Adams, nvdr.) kwam binnengelopen uit de andere kamer om hem van me af te trekken. Maar ik ben verkracht. Ik ben verkracht door iemand die ik dacht graag te zien.'Ramirez speelde gitaar en basgitaar bij de band van 1993 tot 2002 en van 2008 tot 2017. Tussendoor deed hij auditie om de nieuwe bassist van Metallica te worden en werkte hij mee aan The Desert Sessions van Queens of the Stone Age-frontman Josh Homme. Op de laatste plaat Heaven Upside Down was hij niet meer te horen, maar hij schreef wel mee aan enkele bekende albums van de band en ging nog mee op tournee.