De veiling vond plaats in Dallas in Texas. Meerdere verzamelaars boden er tegen elkaar op voor de Fender-Electric 12 String uit 1965. Wie de nieuwe eigenaar is, werd door veilinghuis Heritage Auctions niet bekendgemaakt.

Dylan gebruikte de Fender tijdens de opnames van de plaat 'Blonde on Blonde', die in 1966 uitkwam. Op dat dubbelalbum staan Dylan-klassiekers als 'Just Like a Woman', 'Sad Eyed Lady Of The Lowlands' en 'I Want You'. Het bekende muziekblad Rolling Stone rangschikt 'Blonde on Blonde' bij de honderd beste albums ooit gemaakt. Het veilinghuis omschrijft de gitaar als een 'prachtig stuk rockgeschiedenis'.

De veiling vond plaats in Dallas in Texas. Meerdere verzamelaars boden er tegen elkaar op voor de Fender-Electric 12 String uit 1965. Wie de nieuwe eigenaar is, werd door veilinghuis Heritage Auctions niet bekendgemaakt. Dylan gebruikte de Fender tijdens de opnames van de plaat 'Blonde on Blonde', die in 1966 uitkwam. Op dat dubbelalbum staan Dylan-klassiekers als 'Just Like a Woman', 'Sad Eyed Lady Of The Lowlands' en 'I Want You'. Het bekende muziekblad Rolling Stone rangschikt 'Blonde on Blonde' bij de honderd beste albums ooit gemaakt. Het veilinghuis omschrijft de gitaar als een 'prachtig stuk rockgeschiedenis'.